Kaninblogg

17. nov, 2019

Då har Lövhagas Joatt också flyttat idag till en ny husse. Nu finns det inga mer kaniner till salu för i år men det kommer åter kullar runt mars 2020.

Nästa år gör jag satsning på zobelsiameser båder i brun och blå. I en av linjerna tar jag även in madagaskar som grund.

Jag har ju fina viltgråa Tiril som just nu är i den vö kelaveln. Är synd att ine använda henne till utställningsavel. Nu när jag vet att hon bär chinchilla blev jag allt lite sugen på detta men inget bestämt än.

 

På bilden: Järnbergas Zimb (Dante) love him 😍

Stallplanerna står allt lite still för tillfället. En sak i taget 🙂  

23. okt, 2019

Vi är inne i en renovringperiod här hemma. Detta kommer så småningom leda till ett kaninstall. Vi är inte där än men att drömma om det är halva nöjet. Kommer bli toppenbra att få in allt under tak. Fortsättning följer...

 

På bilden: lilla söta LÖvhagas Joanna

3. okt, 2019

Det går verkligen mot höst i västra Sverige. I kanineriet hoppar bland annat den söta söta J-kullen som aldrig förr på sina nya små tassar. De är som små popcorn och mycket sociala så man får verkligen passa när burdörren är öppen. Det finns en underbart skön liten hane, Joatt kvar som letar nytt hem.  Supercharmig! 

Det har fällts en stor kastanj på vår gård som jag tänkte ta en del sly att torka och vinterförvara till kaninerna. Det blir gott när snön är här. 

 

På bilden: Tiril med sin fina J-kull

 

 

22. sep, 2019

Fina J-kullen ❤️ Idag är de tre veckor och det går att tinga dessa små. Leveransklara om 5 veckor. Det finns tre kvar som letar bästa hem. Hör av dig via min kontaktsida eller maila info@lovhagaskaniner.se för första kontakt. Önskvärt att du berättar vilket hem som erbjuds till kaninen.

21. sep, 2019

Fyra små charmiga vänner har kommit till jorden. ❤️

Lövhagas J-kulll som nu är tre veckor. En hona och tre hanar. Alla kommer att vara till salu då jag kommer göra denna kombon igen nästa år och hoppas på annan fördelning på könen.